Om julekalenderen

Der står rigtig meget på denne side, men helt kort prøver vi bare at fortælle, at vi behandler dig og dine data ordentligt. Vi fortæller også klart og enkelt, hvordan julekalenderen fungerer, og hvad du kan vinde.

Hvis du vil vide mere, så læs teksten herunder.

 

Når du har indtastet din e-mailadresse, deltager du i konkurrencen om hovedpræmien. Derudover optjener du automatisk et lod de dage, hvor du deltager i aktiviteten bag dagens låge. Jo flere lodder, du har, jo større er din chance for at vinde hovedpræmien.

Hver dag fra den 1. til den 24. december kan du åbne en låge i FolkeFerie.dks julekalender. Bag lågen gemmer sig en konkurrence og muligheden for at deltage i konkurrencen om dagens præmie.

Tilmelder du dig julekalenderen inden den 1. december, deltager du også i konkurrencen om et rejsegavekort på 2.500,-.

Konkurrencebetingelser

Deltagelse i julekalenderen er personlig. Det er ikke tilladt for samme person at tilmelde sig mere end én gang. Det er ikke tilladt at anvende nogen former for automatiseret tilmelding af deltagere til julekalenderen. Overtrædelse af disse regler medfører udelukkelse fra konkurrencen.

Når du tilmelder dig julekalenderen, accepterer du at modtage FolkeFerie.dks ugentlige nyhedsmails med rejsetilbud, konkurrencer, nyheder og inspiration til dit næste ferieeventyr.

Du kan altid afmelde dig denne markedsføring igen ved at klikke i en af de mails, du modtager. Som tilmeldt i julekalenderen vil du ligeledes modtage daglige mails med link til dagens låge. Disse mails kan også afmeldes via link i mails.

Vinderne kontaktes per telefon eller e-mail for at indhente adresse, som præmien skal sendes til, og præmien fremsendes umiddelbart herefter. Sørg for at dine oplysninger er udfyldt korrekt. Du kan rette dine oplysninger via de daglige e-mails.

Vinderne offentliggøres dagligt her med fornavn og postnummer.

Vinderne fredag, lørdag og søndag trækkes og offentliggøres om mandagen. Præmierne i konkurrencen kan ikke ombyttes til kontanter.

Ansatte i FolkeFerie.dk samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Betingelser for rejsegavekort på 2.500 kr. og 25.000 kr.

Rejsegavekort på 25.000 kr. skal benyttes til hel eller delvis betaling af én rejse til Porto Santo, Tenerife, Sivota eller Ithaka med afrejse fra København eller til Mellieha Holiday Centre på Malta med afrejse fra København eller Billund.

Rejsegavekortet kan ikke benyttes til tillægsydelser såsom; pensioner, billeje, udflugter mv. De kan ikke overdrages til 3. part og kan ikke veksles til kontanter. Gavekortet gælder alle nybestillinger med afrejse efter d. 1. januar 2020 af charterrejser af 7- og 14-dages varighed. Rejsen, hvortil rejsegavekortet benyttes, skal være afholdt senest 31.12.2020, hvorefter rejsegavekortet er ugyldigt.

Behandling af persondata

Ved tilmelding til vores julekalender indsamler vi fornavn, e-mailadresse, postnummer og telefonnummer. Din e-mailadresse bliver brugt til at sende dig julekalendermails, og du kan til enhver tid vælge at afslutte abonnementet i mailen. Vi benytter kun dit telefonnummer til at ringe til dig, såfremt du vinder en præmie. Dit fornavn og postnummer bliver offentliggjort på vores vinderliste, hvis du vinder en præmie. Du kan læse hele FolkeFerie.dks persondatapolitik her.

Når du tilmelder dig FolkeFerie.dks julekalender, accepterer du også at modtage FolkeFerie.dks ugentlige nyhedsmails med rejsetilbud, konkurrencer, nyheder og inspiration til dit næste ferieeventyr. Du kan altid afmelde dig igen.

Al persondata i julekalenderen slettes senest 3 måneder efter julekalenderens afslutning pånær vindernes fornavn og postnummer, der slettes efter 12 måneder. Fornavn og emailadresse vedr. tilmeldinger til FolkeFerie.dks nyhedsmail gemmes for at kunne sende dig nyhedsmails jf. FolkeFerie.dks persondatapolitik.

Der tages forbehold for trykfejl/ændringer.